طرح تفکیک زباله در شاهرود اجرا می شود/گامی به سوی شهری تمیز

شهردار شاهرود درباره گام های اساسی به سوی شهری پاکیزه،اعلام کرد: ۱۱ ایستگاه تفکیک زباله با شیوه های نوین در سطح شهر شاهرود نصب می شود.
به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، محسن احمدی شهردار شاهرود در گفتگویی که در سایت شهرداری شاهرود منتشر شده از نصب ۱۱ ایستگاه تفکیک زباله در سطح شهر شاهرود خبر داد و گفت: این مکان ها با روش های نوین زباله ها را تفکیک می کنند.
احمدی البته نقش شهروندان در بازیافت و تفکیک زباله را نیز مهم دانست و خواستار همراهی مردم با این طرح شد.
این در حالی است که شاهرود مدت ها با مشکل تفکیک زباله و همچنین مدیریت پسماند روبرو بود و عزم جدی برای اجرای این طرح وجود نداشت.
خبر مسرت بخش اجرای شیوه نوین مدیریت پسماند از سوی شهرداری شاهرود را می توان یکی از مهمترین گام های عملی در حرکت به سوی شهری پاک با مدیریت پسماند دانست که متاسفانه چندان که باید و شاید در رسانه های استان سمنان و حتی شهرستان شاهرود به آن پرداخته نشد.
توجه به پسماند زباله می تواند سالانه از هدر رفت میلیون ها تومان اعتبار حیاتی برای شهرستان جلوگیری کند همچنین مدیریت پسماند از آلوده شدن محیط زیست و منابع آبی نیز جلوگیری می کند.
شهر سمنان در زمینه پسماند شهری اقدامات در خور توجهی را صورت داده که حتی این اقدامات به صدور کارت پسماند نیز منتهی شده است که امیدواریم مسئولان مدیریت شهری شاهرود نیز با اهتمام خوبی نسبت به عملی شدن این موضوع مبادرت ورزند.