سال تحصیلی برای دانش آموزان کالپوش در کانکس آغاز شد/مشکلات یکی پس از دیگری

در حالی سال تحصیلی برای دانش آموزان کالپوشی آغاز می شود که مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان معتقد است کمبود فضای آموزشی برای دانشآموزان روستاهای کالپوش به خصوص روستای حسین آباد در شمال شرقی شهرستان میامی با استقرار شش کانکس رفع شده است.
به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، دانش آموزان حسین آباد کالپوش پس از شش ماه پر اضطراب که رانش زمین و بلایای طبیعی چون بارش برف و کولاک برایشان به ارمغان آورده بود، بالاخره با لبخند بر لب و امید به آینده بر سر کلاس های درس حاضر شدند اما کلاس هایی که امسال کمی با سال های قبل تفاوت داشت.
سعید هژبری مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان با بیان اینکه مدارس کالپوش تخریب شده اند می گوید: کمبود فضای آموزشی برای دانشآموزان روستاهای این منطقه از میامی با استقرار ۶ کانکس رفع شد.
هژبری افزود: برخی دانشآموزان روستای حسینآباد، برای شرکت در کلاس درس در محیط های آموزشی روستاهای اطراف حسین آباد مانند کالپوش، میامی، گرمکش، نردین و یا شهر میامی ثبت نام کردهاند و کمبود فضای آموزشی نیز از طریق کلاسهای پیشساخته رفع شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان گفت: در روستای نردین چهار فضای آموزشی وجود دارد که سه فضا محکم و یک فضا نیازمند مقاوم سازی است، از سه فضای محکم آموزشی یکی از مدرسهها نیازمند توسعه است که کمبود فضا از طریق استقرار کلاس درس پیشساخته تامین شده است و اکنون کمبود فضای آموزشی وجود ندارد.
وی یادآور شد: برای افزایش کیفیت خدمات آموزشی در روستاهای شهرستان میامی در روستاهای حسین آباد و سوداغلن به عنوان روستای مرکزی، مجتمع آموزشی شبانهروزی ساخته شده که چهارهزار دانشآموز در دورههای مختلف ابتدایی تا متوسطه دختر و پسر از این خدمات آموزشی استفاده میکنند.
هژبری، شایعه کمبود فضای آموزشی و تحصیل دانش آموزان دوره ابتدایی با دوره متوسطه در یک کلاس در روستای نردین را تکذیب کرد و افزود: مجتمع شبانهروزی کالپوش و حسین آباد آماده پذیرش دانش آموزان است، اما اهالی نردین به دلیل اختلافهای محلی، خواهان احداث دبیرستان در روستای خود با ۱۷ دانش آموز دوره متوسطه است که این خواسته با توجه به جمعیت دانشآموزی معقول نیست.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سمنان تصریح کرد: کلاسهای درس پیش ساخته عایق بوده و مجهز به تجهیزات سرمایشی و گرمایشی است و دغدغه ای در این زمینه وجود ندارد.
این اظهارات در حالی بیان می شود که دو دغدغه اصلی یعنی کیفیت آموزشی و دیگر کمبود کلاس درس خانواده چهار هزار دانش آموز کالپوشی را نگران کرده است.
دغدغه هایی که مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان آن ها را بجا می خواند اما معتقد است که جای نگرانی نیست و مردم نباید به شایعات توجهی کنند.
کمبود فضای تحصیلی در کالپوش یکی از مسائلی است که با وجود تکذیب مدیرکل نوسازی مدارس استان سمنان، همچنان از سوی برخی ساکنان این منطقه در شرقی ترین نقطه استان سمنان اعلام می شود. حال باید دید سال تحصیلی برای این دانش آموزان که زخم رانش زمین و قهر طبیعت بر چهره روستایشان است، چگونه رقم می خورد.