اجتماعیاخبار ویژهاستانپزشکی سلامتشاهوارشهریعلم و دانش

عمل قلب باز در شاهرود انجام می شود / رفع مشکلات بیماران در منطقه شاهوار

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی

به گزارش شاهوار فردا به نقل از ایرنا رضا چمن شامگاه سه شنبه در آیین گرامیداشت روز پرستار در سرسرا پورسینا دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، اظهار داشت: در یک سال گذشته تا دیروز یکهزار و ۵۰۰ مورد آنژیوگرافی در شاهرود انجام شده است.

وی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود را یکی از دانشگاه های موفق در عبور از بحران آنفلوآنزا برشمرد و تصریح کرد: در حالی که در بسیاری از مناطق کشور آمار تلفات نگران کننده ای از آنفلوآنزا وجود داشت، در حوزه زیر پوشش دانشگاه شاهرود این بیماری خوشبختانه هیچ تلفاتی نداشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ، با بیان اینکه اورژانس جدید بیمارستان امام حسین (ع) به موقع در زمان شیوع این بیماری راه اندازی شد، افزود: اورژانس قبلی با فضای فیزیکی محدود پاسخگوی این نیاز نبود گرچه در این مدت مجبور شدیم در اورژانس قبل هم تخت گذاشته و بیمار بستری کنیم.

چمن ادامه داد: در زمان شیوع آنفلوآنزا بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مورد بیمار سرپایی و ۴۰۰ مورد بیمار بستری تحت درمان قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه برخی درباره اینکه یکی از بزرگترین اورژانس های کشور در شاهرود به بهره برداری رسید شک دارند، تصریح کرد: این افراد برای یافتن پاسخ پرسش خود می توانند جستجو کنند که چند اورژانس با مساحت پنج هزار و ۳۰۰ متر مربع و با ظرفیت ۷۵ تخت در کشور وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود همچنین با تأکید بر روشن بودن افق پنج سال آینده این دانشگاه در توسعه فضاهای فیزیکی یادآور شد: طرح توسعه بیمارستان امام حسین (ع) به مساحت ۱۶ هزار متر مربع و با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال ۴۰ درصد پیشرفت دارد.

چمن با اشاره به اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال به توسعه سایت مرکزی دانشگاه، ابراز کرد: این دانشگاه هم اکنون ۷۰ طرح در دست اجرا دارد و یکی از دستگاه هایی است که توانست در سفر رئیس جمهوری اعتبار زیادی را به خود اختصاص دهد.

وی همچنین با بیان اینکه افزایش شتاب توسعه فشار سنگینی را نیز بر دوش همکاران واد می کند، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در بسیاری از شاخص های رتبه بندی با دانشگاه هایی که ۲۰ یا ۳۰ سال سابقه دارند رقابت می کند در حالی که ۱۲ سال از خدمت دانشگاهی آن می گذرد.

چمن افزود: این دانشگاه در شاخص تحصیلات تکمیلی توانست از ۶ درصد در سه سال پیش به ۱۱ درصد برسد علاوه بر اینکه توسعه تحصیلات تکمیلی می تواند امکان ارتقای بیش از پیش پرستاران را فراهم کند.

وی بر ضرورت تأمین نیروی پرستار نیز تأکید کرد و گفت: خوشبختانه قانون بهره وری اجرا شد البته ممکن است نواقصی هم داشته باشد اما با اعمال ضرایب شیفت های شب و روزهای تعطیل، اگر کار بیشتری بر پرستاران تحمیل شد در قالب اضافه کار حق الزحمه پرداخت می شود.

وی ادامه داد: بخشی از کمبود پرستار در مجوز استخدامی امسال و بخشی نیز با توزیع نیروی طرح و تمدید طرح پرستاران تا ۴۸ ماه تأمین می شود و سال آتی نیز مجوز استخدام خواهیم داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یادآور شد: انتظار می رود به ازای هر تخت یک و نیم پرستار وجود داشته باشد در حالی که این نسبت در شاهرود یک پرستار به ازای یک تخت و البته برابر با میانگین کشوری است.

چمن از پرداخت کارانه پرستاران نیز خبر داد و گفت: طی روزهای آینده ۲ ماه کارانه به همراه ۲ ماه اضافه کار پرستاران پرداخت می شود.

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا
 
بستن