۶۶ میلیون تومان برای سیلزدگان سیستان در استان سمنان جمعآوری شد

به گزارش شاهوار فردا به نقل از روابط عمومی هلال احمر، مظفر محمد خانی بیان کرد: به محض وقوع سیل در سیستان و بلوچستان بلافاصله کار جمعآوری کمکهای مردم استان سمنان با استقرار ۲۵ صندوق برای کمک به مردم سیلزده آغاز شد
وی افزود: ۲۲ پایگاه هلال احمر برای کمک به سیلزدگان استان سیستان و بلوچستان در استان سمنان برپاشده است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان بابیان اینکه طی مدت مذکور ۸۱ نفر داوطلب در طرح جمعآوری کمکهای مردمی همکاری لازم را داشتند، ابراز داشت: این افراد به میزان ۴۰۵ نفر ساعت در این طرح هلال احمر را یاری کردند که این همکاریها همچنان نیز تداوم دارد.
وی افزود: مردم میتوانند وجوه نقدی خود را بهحساب ٩٩٩٩٩ جمعیت هلال احمر نزد تمامی بانکهای کشور یا از طریق شماره کارتهای ۶١٠۴٣٣٧٩٩٩٩٩٩٩٩۶ نزد بانک ملت و ۵٨٩۴۶٣١٨۵٠٢۵٩٧٣٠ نزد بانک رفاه کارگران و یا از طریق کد دستوری #١١٢* واریز کنند.