اخبار ویژهسیاسیشاهوار

شکار پهپاد آمریکایی غرور ملی را تقویت کرد

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار قرار دارد، گفت: شکار پهپاد آمریکایی غرور ملی مردم ایران را با وجود هر گرایشی تقویت کرد.

به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، حجت الاسلام عباس امینی در خطبه های نماز جمعه این هفته شاهرود به میزبانی مدرسه قلعه، ضمن بیان اینکه شکار پهپاد آمریکایی غرور ملی را تقویت کرد، بیان داشت: ایران اسلامی امروز به برکت خون شهدا در اوج اقتدار قرار دارد.

وی افزود: شکار پهپاد پیشرفته آمریکا در خلیج فارس نشان داد که ایران اسلامی به حمد الله با اقدام و عمل جهادی در عرصه های نظامی و هسته ای به پیشرفت های چشمگیر دست یافته است هرچند ما معتقد هستیم که باید در دیگر حوزه ها نیز اینگونه اقدام شود تا مردم از نتیجه پیشرفت ها برخوردار شوند.

امینی به دلایل دشمنی دیرینه استکبار جهانی به نظام اسلامی نیز اشاره کرد و افزود: پیشرفت در حوزه نظامی و بویژه موشکی موجب شده امروز در برابر استکبار با اقتدار ایستادگی کنیم و این اقتدار بر همه جهانیان ثابت شده است.

امام جمعه شاهرود با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت های داخلی برای رشد و توسعه نیز، بیان کرد: یکی از وظایف دانشمندان و نخبگان کشور کمک به پیشبرد مرزهای دانش در سراسر ایران اسلامی است.

امینی گفت: تقویت ارتباط معنوی به خداوند در سایه ایمان و تفکر انقلابی یکی از مسائلی است که دستیابی ما به مرزهای توسعه به خصوص در رشته های علمی را میسر می سازد لیکن باید به رشد معنوی نیز اهمیت داد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با نخبگان کشور فرمودند که امروز نخبگان رسالتی سنگین در ارتقای مرزهای توانمندی های ایران اسلامی دارند و باید به این رسالت ها به خوبی واقف باشند.

خطیب نماز جمعه شاهرود در دیگر بخش سخنان خود به مسائل منطقه ای نیز اشاره کرد و با تاکید بر محکومیت اقدام آمریکا در تحریم جواد ظریف وزیر امور خارجه، گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها در مناسبات و ایام مختلف از ظریف به خوبی یاد کرده اند و لذا تحریم وزیر خارجه کشورمان، نشان از ناتوانی و استیصال غرب دارد.

امینی با بیان اینکه تحریم ظریف تحریم مذاکره با ایران است، تاکید کرد: آمریکا با این اقدام در واقع ماهیت و ذات خود را به چهانیان نشان داده است.

امام جمعه شاهرود در ادامه به موضوع اینسکتس هم اشاره کرد و افزود: مذاکره با آمریکا جز خسارت سودی برای مردم ایران ندارد، به وعده اروپا هم نباید دل بست لذا ابتدا باید به داشته های خودمان چشم بدوزیم.

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 7 =

دکمه بازگشت به بالا
 
بستن