شاهوار در آستانه یک جهش/ پروژه تطویل باند فرودگاه بین المللی شاهرود به اتمام رسید/آمادگی برای پرواز های خارجی
در هفته دولت بود که حسینی شاهرودی خبر از اتمام عملیات تطویل باند فرودگاه شاهرود داد و اعلام کرد که این پروژه به زودی افتتاح می شود و پروازها دوباره از سر گرفته خواهد شد.
به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، با اتمام عملیات ایجاد ظرفیت سوخت گیری برای هواپیماها، سالن ترانزیت و ناوبری پیشرفته فرودگاه بین المللی شاهرود تنها طرح تطویل باند برای از سر گیری پروازهای این فرودگاه مانده بود که خوشبختانه حسینی شاهرودی نماینده شاهرود و میامی در مجلس مژده این امر را نیز داد.
نماینده شاهرود و میامی در مجلس در حاشیه بازدید از فرودگاه بین المللی شاهرود به خبرنگاران گفت: درزمینهٔ تطویل باند کارها به اتمام رسیده و برخی حاشیههای باند باقیمانده که امیدواریم تا ماه آینده شاهد افتتاح آن نیز باشیم.
وی افزود: سالن ترانزیت فرودگاه بینالمللی شاهرود نیز با زیربنای یکهزار و ۸۰۰ مترمربع به همت مردم این شهرستان احداثشده است
حسینی شاهرودی همچنین بیان کرد: فرودگاه بینالمللی شاهرود با اقداماتی که اخیراً در آن صورت گرفته در مدتزمان یک تا دو ماه آینده دوباره بازگشایی میشود.
همچنین خبر می رسد که ایرلانی به نام میامی برای برقراری پروازهای داخلی و خارجی توسط سرمایه گذاران بومی استان سمنان افتتاح شده و قرار است کار اشاعه پروازهای فرودگاه شاهرود را بر عهده بگیرد.
این ایرلاین می تواند حامی بزرگی برای برقراری پروازهای فرودگاه شاهرود باشد.
از سوی دیگر شنیده ها حاکی از آن است که یک فروند جت مسافربری تندرو نیز قرار است به اجاره این شرکت در آید موضوعی که البته هنوز تائید نشده اما خبری مسرت بخش است.
این موضوعی اما به نظر می آید درسته باشد چرا که می توان امیدواری را از بین صحبت های حسینی شاهرودی نیز مشاهده کرد وی در بازدید از فرودگاه گفت: از هماکنون نیز به دنبال رایزنی با ایرلاینهای مختلف برای برگزاری مجدد پروازهای شاهرود، تهران، مشهد، کیش و کربلا و آسیای میانه داشتهایم.
اتفاق خوبی که این روزها درباره فرودگاه بین المللی شاهرود رخ داده این است که شرکت فرودگاه ها با دیدن عزم مردم برای ارتقای فرودگاه و سالن ترانزیت آن، به میدان آمده و تجهیز سالن ترانزیت را بر عهده گرفته است.
در این بین راه اندازی فرودگاه بین المللی شاهرود می تواند دارای مزیت های بسیاری باشد که از جمله آن ها می توان به صادرات تازه خوری محصولات کشاورزی نه فقط برای شاهرود بله برای میامی، بیارجمند، بسطام، کلاته خیج و دامغان و مجن و دیباج و … نام برد.
از سوی دیگر این فرودگاه به ما اجازه می دهد تا بتوانیم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی یعنی تکمیل زنجیره تولید مزیت دار از کشاورزی تا سورت بندی و صادرات و فروش موفقیت های چشم گیری به دست بیاوریم.
بزرگترین حامی فرودگاه شاهرود مردمی هستند که خواستن توانستن است را صرف کردند مردمی که عاشقانه پای شهرشان ایستاده اند و فرودگاه را مانند دانشگاه و سیمان و … بدون ریالی اعتبار دولتی نه مثل فرودگاه های دیگر استان، ساخته و پرداخته اند.
از سوی دیگر خوشبختانه رویکرد مسئولان استانی نیز به فرودگاه بین المللی شاهرود مثبت است برای مثال معاون استاندار سمنان در مراسم اولین پرواز خارجی فرودگاه بین المللی شاهرود گفت: کشاورزی و وجود باغات فراوان دیگر ویژگی شاهرود است.
منوچهر فخری باین کرد: ظرفیتهای شاهرود سبب شده تا تعریف خاصی از این شهرستان در کشور شود و خوشبختانه وجود فرودگاه بینالمللی سبب شده تا بتوانیم به توسعه و رشد اقتصاد این شهرستان شاهرود امیدوارتر باشیم.
این نشان می دهد که موضع استانداری سمنان نیز به توسعه فرودگاه شاهرود متمایل شده است. این موضوع در صحبت های معاون استاندار سمنان به این گونه نقل شده است: استانداردهای بینالمللی در حد پروازهای کارگو باید در فرودگاه شاهرود شکل بگیرد که این امر خواست استاندار سمنان، مسئولان استان سمنان و مردم شهرستان شاهرود است.
در نهایت باید گفت فرودگاه کارگو میتواند محصولات کشاورزی تولیدی شهرستانهای شاهرود، میامی، دامغان و سایر شهرهای استان سمنان را به دست مصرف کنندگان خارجی برساند اما باید عزمی جدی تر از سوی مسئولان استانی برای بازگشایی و همراهی بیشتر با فرودگاه بین المللی شاهرود دیده شود.
اتمام پروژه تطویل باند فرودگاه بینالمللی شاهرود به عنوان یکی از الزامات این زیرساخت امروز فراهم شده و باید دید نخستین پرواز های خارجی پس از بازسازی باند فروداه به کدام مقاصد انجام می شود.
در نهایت باید گفت اگر حمایت های تمام قد مسئولان استان سمنان از فرودگاه بین المللی شاهرود از همان دهه ۷۰ شمسی که این فرودگاه افتتاح رسمی شد، وجود می داشت تا کنون این فرودگاه قطب صادرات و واردات استان بود اما متاسفانه در آن برهه و نه در هیچ برهه ای دیگر عزمی برای این مسئله دیده نمی شود در صورتی که این مهمترین مطالبه مردم شاهرود در کنار آب، اشتغال زایی، سرمایه گذاری و مسکن است.