بررسی نامزد های انتخاباتی شاهرود و میامی / ویژگی های هر کدام چیست ؟/ حمایت یا گمراه کردن مردم !
به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، تغییر و تحولات این روزها در آخرین ساعات تبلیغات انتخاباتی فراوان است چهار نامزد دیگر انصراف دادند تا فهرست روز به روز کوچکتر شود.
میرزایی، بسطامی و نظریان سه نامزدی هستند که هرکدام به نفع یکی از سه نامزد اصلی انتخابات کناره گیری کرده اند و علناً رقابت در روز آخر بین خانی، عجم، حسینی، موسوی و عباسی شاهکوه است. نامزد هایی که این روزها به هر طریقی سعی دارند تا بیشترین رای را در سبدشان ببینند.
راهکارها هم متفاوت است اما یک چیز در بین همه شان مشترک است آن هم جذب حمایت های گروه ها و افراد خاص!
شنیده شده بعد از امضای نامه های متعدد از سوی برخی اصناف، فعالان این صنوف اعلام کرده اند که مسئولان صنوف از جانب خودشان امضا کرده اند و ما در جریان نیستیم برای مثال گروهی از تاکسی رانان اعلام کرده اند که جانب داری از نامزد دیگری را در دستور کار قرار داده اند هرچند صنفشان از کس دیگر اعلام حمایت کرده است.
این موضوع در زمینه اصناف دیگری چون طلا و جواهر، نانوایان و … نیز دیده می شود.
پیش از اینکه به ویژگی های نامزد ها بپردازیم اما باید بگوییم رقابت در جلب حمایت چهرها در این روزها متاسفانه به کاری اصلی بدل شده موضوعی که اخلاقاً توجیهی ندارد.
برای مثال اعضای شورای شهر شاهرود و بسطام که منتخب رای مردم هستند به چه دلیل نظر شخصی شان را وارد مسائل حیطه کاری می کنند مگر منتخب مردم نیستند که به امور شهری بپردازند چرا از کسی حمایت می کنند؟ آنها همانطور که منتخب مردم هستند باید از منتخب رای مردم هم حمایت کنند نه اینکه نظر شخصی شان را دخیل سازند.
اعضای شورای شهر و شهرداران باید بی طرفی پیشه کنند تا رای مردم دور از شتابزدگی و احساسات باشد نه اینکه وارد گود شده و سرنوشت مردم را تعیین کنند مگر قرار نیست در انتخابات سرنوشت مردم به دست خودشان تعیین شود؟
عجیب تر از همه حمایت افرادی که منتسب به رهبری بوده و نقش پدرخواندگی برای شهر و مردم بازی می کنند!. آیا اگر فرد دیگری رای بیاورد در برابر رهبری است؟! و بدینگونه با ایجاد دوقطبی های کاذب در رای مردم خلل ایجاد کرده و آنها بجای اینکه وحدت آفرین باشند به نحوی فراهم شدن زمینه دودستگی را موجب می شوند. موضوعی که از یکسو در پشت تریبونها مردم را به وحدت و حضور در انتخابات دعوت میکنند اما در عمل خدشه به وحدت مردم وارد میآورند.
این ورود ها جز این است که مردم را بر بال احساسات سوار کرده و نمی گذارد با عقلشان تصمیم بگیرند؟ در ضمن پشت پرده این حمایت ها چیست ؟ چرا هیچ وقت به طور شفاف درباره آن ها بیان نمی شود؟
منتخبان مردم باید به رای مردم احترام بگذارند و اگر قرار باشد حمایتی هم کنند باید از کسی حمایت کنند که مردم می خواهند نه آن کسی که خودشان می خواهند. اعضای شورای شهر و مدیریت شهری حتی پشت سر نماینده حاضر هم نباید بایستند چرا که او امروز نماینده نیست یک نامزد است در نتیجه ایستادن پشت او هم خیانتی به رای مردم محسوب می شود. اعضای شورای شهر که نتوانند بین مسائل شخصی و کاری یکی را انتخاب کنند به درد چه کاری می خورند؟
موضوع بعد درباره حمایت ها این است که عکس های منتشر شده در راهپیمایی های دو سال پیش امروز به عنوان حمایت منتشر می شوند! حال آنکه اصلاً صحت آن ها زیر سوال است.
برای مثال بیت آیت الله شاهرودی قاطعانه اعلام می کند از کسی حمایت نکرده اما عکس اعضای بیت ایشان آن هم سه سال پیش در کنار فردی به نمایش گذاشته می شود که با هم دست داده اند و این شد اعلام حمایت ! جالب اینکه طرفدارانش می گویند حمایت قاطع است! شخص متهم به حمایت می گوید من حمایت نکرده ام طرفداران نامزد می گویند نخیر شما حمایت کرده ای!!! قاطعانه می توان گفت پشت سر تمام حمایت ها ماجرایی نهفته است که مردم در آن نامحرم هستند.
حال با این مقدمه به بیان ویژگی های نامزد های باقی مانده می پردازیم.
حسینی شاهرودی نماینده حاکم در پست های مدیریتی مانند فرمانداری نیز انجام وظیفه کرده است او سابقه معاونت اداری مالی در تبلیغات اسلامی کشور و کار در یک نهاد امنیتی را نیز دارد.
ویژگی بارز او ارتباطات گسترده ای است که به خصوص در این سه و نیم سال مجلس شورای اسلامی توانسته برای خود دست و پا کند همچنین او اقتصاد را علی رغم اینکه تحصیلاتی در این زمینه ندارد به خوبی می فهمد.
اقدامات خوبی در این سه سال و نیم انجام داده هرچند انتظار ببیشتری از وی بود.
پیگیری در راه اندازی مجدد کنستانتره و نجات کشاورزان از عدم فروش محصول، حل مشکل ذوب آهن و حقوق کارگران، پیگیری بین المللی شدن فرودگاه که الحق و الانصاف در پیشرفت منطقه در آینده بسیار مفید خواهد بود . پروژه های درمانی و پزشکی که با پیگیری های وی به ثمر نشست، پروژه راه آهن اینچه برون که می تواند آینده منطقه را دستخوش تحول نماید.
او از سوی دیگر اخلاق مدار است هرچند این ویژگی در برخی نزدیکان او به خصوص برخی افراد حاضر در دفترش اصلا دیده نمی شود. حسینی شاهرودی همچنین از لحاظ مالی نیز پرونده خوبی دارد و این موضوع (هرچند در بین برخی نزدیکانش صدق نمی کند) اما درباره او صدق می کند که خلاف مالی نداشته است.
او اما نقاط ضعفی هم دارد برای مثال عدم شفافیت و عدم ارتباط با رسانه ها و مشاوره بد رسانه ای سبب شده تا او نتواند ارتباط خوبی با مردم برقرار کند. وی حتی درباره مدرک دکترایش هم با مردم صادق و شفاف نبود. همچنین وی برادر همسر خود را به مدیریت البرز شرقی نهاد و از آنجا که برادرش هم مسئول دفترش در شاهرود و پسرش مسئول دفترش در تهران است مشخص می شود که او انگار به مردم اعتماد چندانی ندارد و دوست دارد اطرافیانش همگی خودی باشند آن هم خیلی خودی!
او همچنین دفتری بسیار ضعیف دارد که از کبابی و کارمند حوزه هنری و عکاس و … تا کارکنان علوم پزشکی و … در آن همه کار کرده اند جز کاری که باید کنند. شائبه های فراوانی درباره اطرافیان حسینی وجود دارد اما در کمال تعجب او حاضر نیست این افراد را از دفتر خود بیرون کند حتی اگر به قیمت رای نیاوردنش تمام شود.
خانی نشان داده مدیری موفق است او در شهرداری تهران بدون شک یکی از بهترین عملکرد ها را داشته و به عنوان شهردار منتخب نواحی هم تقدیر شده است وی هم سابقه کار در یک نهاد امنیتی را داشته و سابقه فرماندهی دفاع مقدس نیز در کارنامه اش است.
ویژگی بزرگ او این است که بسیار کار می کند از طرفی ارتباط خوبی هم با رسانه ها دارد اما وی نقاط ضعف بزرگی هم دارد برای مثال او هرگز درباره اینکه چرا نامش در بین املاک نجومی بگیران سال ۹۵ تهران بود اظهار نظر نکرده است.
او همچنین در برخی مسائل مالی و اقتصادی نیز نتوانسته آنطور که باید و شاید با مردم شفاف سخن بگوید. خانی هر قدر مرد عمل باشد از لحاظ برنامه و تئوری قوی نشان نداده است او البته سعی کرده این امر را با به کار گیری مشاوران خوب خنثی کند اما همواره یکی از ضعف های بزرگش عدم توانمندی در تحلیل درست و پیش بینی از وضعیت اقتصادی و سیاسی است.
عجم سابقه خوب مدیریتی دارد معاون استاندار بوده و چندین پست دیگر را در استان های بزرگ و حساس کشور مانند قزوین داشته است که این امر سبب شده تا رزومه مدیریتی خوبی را داشته باشد.
از سوی دیگر تشکیلات سابقون را پشت سر خود دارد. مجموعه ای که شاید تنها مجموعه ای بتوان از آن یاد کرد که بصورت منظم دارای تشکیلات بوده و سالها افراد با سابقهای را دور هم جمع و تصمیمسازی های متعددی در عرصهی صرفا سیاسی شهرستان به ثمر رسانده. چیزی که به عقیده برخی اتفاقا نقطه ضعف آن مجموعه تلقی شده و در عرصههای اقتصادی و اجتماعی و همچین مطالبات مردم پس از انتخابات کم اثر و یا بی اثر بوده است.
او همچنین نشان داده که همیشه از مشاوران قدر و قدرتمند استفاده می کند و اصطلاحاً انسان خود رایی نیست. ویژگی که در خانی و حسینی وجود ندارد.
عجم نشان داده که اتفاقا بازی خوان بسیار خوبی هم است و بودجه را به خوبی می شناسد اما او هم ضعف هایی دارد برای مثال گفته می شود وی با اظهار نظری در زمانی که معاون استاندار سمنان بوده دل مردم کلاته خیج و روستاهای حومه را به درد اورده که البته هرگز او درباره این موضوع اظهار نظر نکرده است.
عجم اما به واسطه دوری از زادگاهش اشراف خیلی خوبی هم به مسائل شهرستانی به خصوص میامی و روستاهای آن ندارد و این نیز نقطه ضعف دیگر او محسوب می شود که شاید بتواند با مشاوران زبده این نقیصه را جبران کند.
عجم اما سابقه مدیریت در دولت احمدی نژاد را هم دارد که با سمت و سوی دولت احمدی نژاد حتی با اعلام برائت هم این امر از اذهان مردم پاک نشده و امروز برخی معتقد هستند که او بهاری است هرچند شدیدا تکذیب کرده است و برخی حضور وی را در زمره مدیران احمدی نژاد از جمله نقاط قوت وی می دانند که به فرموده رهبری معظم دولت له معنی حقیقی کلمه دولت کار و عمل بود. وی را می توان از مدیران پاکدست به حساب آورد
اما بدترین نقطه ضعف وی در این چند روز، می توان عدم حضور در مناظره انتخاباتی بین کاندیداهای مطرح نام برد مناظره ای که شاید می توانست نظر مردم را مشخص و کار را تقریبا یکسره کند که با عدم حضور خود شائبههای فراوانی را به خود نسبت داد.
عباسی شاهکوه بزرگترین ویژگی ای که دارد جوانی و انگیزه است او همچنین نشان داده فردی باسواد است اما سابقه ای چندان در امور اجرایی ندارد هرچند عناوین مشاورانی چون مدیرکل یا معاونت چند استانداری را در کارنامه خود دارد که بتوان درباره ان قضاوت کرد. اگر برای مردم جوانی و انگیزه و انقلابی بودن ملاک کافی برای یک نماینده است عباسی شاهکوه می تواند نامزد خوبی باشد. او همچنین شفاف است و تنها نامزدی بود که هزینه انتخاباتی اش را شفاف بیان کرده است …
موسوی اما از آن دست افرادی است که رزومه پر و پیمانی دارد او همیشه نشان داده در خط انقلاب است و یک کلمه بیشتر و یک کلمه کمتر را قبول ندارد.
نکته عجیب و قابل تحسین برای او این است که بسیار شفاف است او تمام زندگی اش رو است و چیزی مخفی ندارد اما بزرگترین ضعفش عدم اشراف به مسائل شهرستان شاهرود و میامی و البته نداشتن برنامه درست عملیاتی است.
او به کلی گویی متهم است و برای مثال می گوید که تغییر در بانک مرکزی اما نمی گوید که چگونه با چه ابزاری و از چه کانال هایی . او اگر برنامه جامع و کاملی مبتنی بر عدد رقم آمار و … داشت قطعاً نامزد خوبی برای مردم شاهرود و میامی بود.
منصوره حور علی که با انصراف سکینه قاسمی تنها بانوی فهرست نامزد ها شد نیز از بخت بالایی برخودار است به خصوص در بین بانوان. گروه تلگرامی هواداری او بیش از سه هزار عضو فعال دارد که نشان می دهد دست خالی ندارد.
نقطه قوت او تحصیلات، انگیزه و جوان بودن است اما نقطه ضعف شدید او این است که چندان نگفته قرار است چه کند و چه برنامه عملیاتی ارائه دهد. او حتی در صورت انتخاب هم معلوم نیست قرار است چه کاری را صورت دهد اما در هر حال جامعه زنان را به سوی خود ترغیب کرده است.
او نیز مانند دیگر نامزد ها به کلی گویی بسنده کرده و برای مثال بانوان، جوانان و … را بیان کرده آن هم نه با عدد رقم، آمار، و …
در این گزارش سعی کردیم بدون جانبداری فقط به بیان نقاط ضعف و قوت نامزد ها بپردازیم چرا که غالب نامزد ها اصلا برنامه ای ارائه نداده اند که بتوان آن را بررسی کرد!! شاید بر حسب نقاط ضعف و قوت بتوان به ان ها رای داد.
ما سعی کردیم در این مجال اندک نامزدهای مهمتر را که بخت بیشتری دارند معرفی نموده و شاهد انتخاباتی پرشور باشیم هرچند هرکدام از این نامزدهای محترم را معتقد به نظام و رهبری دانسته و برای منطقه مفید میدانیم لکن هریک در شاخص های مختلف دارای نمره های متفاوتی خواهند بود.
من شاهرو ی مقیم تهران هستم که با ۲۳ سال سابقه کار در واحد بازرگانی شرکت شهروند که مربوط به شهرداری تهران است شاغل می باشم. اقای خانی در زمان شهرداری آقای قالیباف شهردار منطقه ۱۱ تهران و سپس مشاور شهردار و در هیت مدیره شرکت ما بود. شرکت تعاونی مسکن ما با اینکه وابسته به شهرداری تهران بود اما هیچ کاری برای ما نکرد و من و خیلی از همکاران هنوز مستاجریم. شهردار با حمایت معاون خود آقای گودرزی به مدیران ما مخفیانه در منطقه ازگل زمین داد و از بانک شهر وام کم بهره داد و با حقوق و پاداشهای آنچنانی به آنها کمک کرد تا آن زمین را برای خود خانه بسازند در حالیکه همه آنه صاحب خانه دیگری بودند. اعتراض ما کارمندان هم به جایی نرسید. آقای خانی بعنوان هیت مدیره ما چه کار کرد؟