استانشاهوارمحیط زیست و منابع طبیعی

حریق در ۳۱ هکتار عرصه‌های مرتعی استان سمنان

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان، گفت: ۳۱ هکتار از عرصه های طبیعی استان از ابتدای سال ۹۸ تا کنون در حریق سوخته و از بین رفته اند

به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، سرهنگ علیرضا ابوطالبی ظهر چهارشنبه در گفتگویی با بیان اینکه ۳۱ هکتار و ۷۴۳ متر از عرصه‌های مرتعی استان از ابتدای امسال تا پایان مرداد در آتش سوخت، ابراز کرد: از ۱۳ مورد آتش‌سوزی در عرصه های مرتعی استان سمنان، چهار مورد در شاهرود، هفت مورد در مهدیشهر، یک مورد در شهرستان دامغان و یک مورد در سرخه رخ داده است.

وی افزود: ۱۳ مورد آتش سوزی در پنج ماهه ابتدایی سال ۹۸ در عرصه های ملی استان سمنان رخ داد

ابوطالبی گفت: سال گذشته هشت فقره آتش سوزی در جنگل‌ها و ۱۱ فقره در مراتع استان اتفاق افتاد.

وی گفت: علت وقوع ۹۵ درصد آتش سوزی‌ها در عرصه‌های منابع طبیعی استان سمنان عامل انسانی است و آموزش و اطلاع رسانی به مردم نقش مؤثر در کاهش آتش سوزی در عرصه‌ها دارد.

به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، اداره کل منابع طبیعی استان سمنان در برابر تمام تخریب هایی که شاهوار را در بیش از یک هزار هکتار اراضی تهدید می کند سکوت پیشه کرده است. همه روزه مسئولان استانداری سمنان اعلام می کنند که اسنادی مبنی بر تخریب شاهوار دریافت نکرده اند و فشارها بر منابع طبیعی برای ارائه اسناد تخریب عرصه های طبیعی از سوی فعالان محیط زیست و رسانه ها بی فایده است.

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا
 
بستن