اجتماعیاخبار ویژهاستانشاهوارشهری

۸۰ درصد شاغلان دامپزشکی به تب مالت مبتلا هستند

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی

رئیس اداره دامپزشکی شاهرود با بیان اینکه ۸۰ درصد شاغلان بخش دامپزشکی شاهرود به تب مالت مبتلا هستند و این نشان دهنده دشواری کار و رسالت این افراد است، گفت: بررسی بیماری‌های دامی، شناسایی مناطق آلوده، پیشگیری از بیماری‌های واگیردار و مشترک بین انسان و دام، کنترل ورود و خروج دام و نظارت بر عرضه مواد غذایی اعم فعالیت‌های دامپزشکی را شامل می‌شود

به گزارش خبرنگار شاهوار فردا، مجتبی گلی در جمع مرغداران و دامپزشکان شاهرود و میامی به میزبانی جهاد کشاورزی شاهرود با حضور نماینده شهرستان های شاهرود و میامی با بیان اینکه دامپزشکی رسالتی دشوار دارد، تاکید کرد: ۸۰ درصد شاغلان دامپزشکی به تب مالت مبتلا هستند

وی افزود: بررسی بیماری‌های دامی، شناسایی مناطق آلوده، پیشگیری از بیماری‌های واگیردار و مشترک بین انسان و دام، کنترل ورود و خروج دام و نظارت بر عرضه مواد غذایی اعم فعالیت‌های دامپزشکی را شامل می‌شود که در دست اقدام است.

رئیس اداره دامپزشکی شاهرود گفت: با توجه به اینکه تعداد زیادی روستا در نزدیک شهرهای شاهرود و میامی قرار دارد سامان‌دهی کشتار دام مناطق روستایی در دستور کار است.

گلی افزود: اکثر گوشت مورد مصرف مردم از مناطق روستایی حاشیه شهرهای شرق استان شامل شاهرود، بسطام، میامی، کلاته خیج و … تأمین می‌شود لذا نظارت و بازرسی‌های بیشتر را می‌طلبد.

رئیس اداره دامپزشکی شاهرود بیان کرد: ه دف دامپزشکی تهیه غذای سالم از مزرعه تا سفره است.

حمیدرضا حسینی مدیرکل دامپزشکی استان سمنان نیز در این نشست بابیان اینکه کاهش تصدی‌گری و سپردن امور به بخش خصوصی و کوچک‌سازی دولت در بدنه دامپزشکی استان صورت گرفته است، ابراز داشت: در سطح استان ۵۰ نفر در بخش دولتی و ۶۰۰ نفر نیز به‌صورت بخش خصوصی با دامپزشکی همکاری‌های لازم رادارند که این چهار برابر شدن ظرفیت باعث برآیند مثبت و ۲۴ ساعته بودن خدمات شده است.

حسینی در ادامه تصریح کرد: ۵۶۰ روستا در سطح استان سمنان وجود دارد که باید سالانه دو الی سه مرحله سرکشی شوند، شاید درگذشته این امکان فراهم نبود اما اکنون با برون‌سپاری و واگذاری امور به بخش خصوصی خدمات دامپزشکی به‌کل استان معطوف می‌شود.

وی افزود: در سطح استان سمنان ۳۶ مرکز درمانی دامپزشکی شامل درمانگاه، مرکز مایه‌کوبی، مرکز تأمین واکسن، ۲۴ واحد داروخانه، شش آزمایشگاه و ۱۳ شرکت پخش دارویی وجود دارد که این خدمات کل مجموعه استان را تحت پوشش خود دارد.

آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

دکمه بازگشت به بالا
 
بستن